Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dilluns, a partir de les 8.30

Pendents de l'actualitat, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, continuarà pendent de l'actualitat i de l'última hora que pugui generar la propagació del coronavirus.

A les 08.40, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses.

A partir de les 10.35, la tertúlia esportiva amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol: Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Ramon Besa, redactor en cap del diari El País.

El consultori, a les 11.12, donarà consells per estar-se a casa i no perdre els nervis amb Eva Bach, pedagoga i escriptora, i Cristina Gutiérrez, educadora emocional, escriptora i directora de "La granja escola" de Santa Maria de Palautordera.

A les 12.08, a "Lecturàlia" amb Màrius Serra, "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà. L'espai inclourà l'entrevista a Núria Pradas, escriptora. Ha guanyat la 39a edició del Premi Ramon Llull per la novel·la "Tota una vida per recordar".

A "Pregunta'm el que vulguis", a les 12.45, Mar Bermúdez, estudiant de 3r de periodisme i 2n de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, entrevistarà Marc Polo, cofundador i president d'ADAI, Associació de Suport a l'Aprenentatge Infanto-juvenil.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut