Lídia Heredia
Lídia Heredia
Divendres, a partir de les 8.30

Passaport Covid i vacunes per a nens, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, entrevistarà el pediatre i investigador de l'IS Global Quique Bassat i la metgessa de l'Hospital Germans Trias i Pujol Beatriz Mothe, investigadora en malalties infeccioses a l'IrsiCaixa, després de l'aprovació europea de la vacuna per als infants. També sortirà a comprovar com va el primer dia d'aplicació del passaport Covid a la restauració, residències i gimnasos.

La gran renúncia

S'analitzarà amb l'economista Judit Vall la situació als Estats Units, on cada mes, des de l'estiu, quatre milions de treballadors abandonen el seu lloc de treball.

Investigació judicial de l'Acció Exterior

El programa estarà pendent de la declaració judicial de l'expresident del Diplocat Albert Royo en la causa contra les despeses de la Generalitat a l'exterior.

Agressions amb submissió química i agressions en grup

Es parlarà amb Ramon Mas, del gremi d'empresaris de discoteques, per saber l'actuació dels locals d'oci nocturn davant de les denúncies d'agressions sexuals després de drogar les víctimes contra la seva voluntat. El programa també tindrà la psicòloga Gemma Altell, una de les expertes que participen en el "30 minuts" d'aquest diumenge centrat en les violacions en grup, arran del cas d'Igualada.

La taula dels divendres

Com cada divendres, es repassarà de la setmana política de Toni Martínez i les propostes de llibres d'Anna Guitart. I, a la tertúlia del programa, hi participaran Sílvia Aldavert, Oriol March i Lourdes Lancho.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut