Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Oriol Mitjà, Montserrat Nebrera i Jordi Basté, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Oriol Mitjà, metge investigador de malalties infeccioses a l'Hospital Trias i Pujol; Laura Lechuga, investigadora de l'Institut Català de Nanociència; Àlex Arenas, físic i matemàtic; Montserrat Nebrera, catedràtica de Dret Constitucional i el periodista Jordi Basté.

Demà, el programa "Preguntes freqüents" entrevistarà el metge investigador de malalties infeccioses a l'Hospital Trias i Pujol Oriol Mitjà, que feia setmanes que reclamava més contundència en la lluita contra la Covid-19. Amb l'ajuda del físic i matemàtic Àlex Arenas, es podrà saber com pot créixer la propagació del coronavirus gràcies al model que ha creat per predir les epidèmies. Paral·lelament, la investigadora de l'Institut Català de Nanociència Laura Lechuga informarà dels progressos en la creació d'un test ràpid contra la infecció.

Quins són els límits legals que té l'Estat per contenir la pandèmia i com ataquen els drets fonamentals? Quines implicacions té la implantació de l'estat d'alarma per als ciutadans? Se li preguntarà a la catedràtica de Dret Constitucional Montserrat Nebrera.

Al "FAQS" també es comptarà amb el periodista Jordi Basté, per analitzar quin paper han jugat els mitjans en la conscienciació de la ciutadania però també en la propagació de la por. Basté vindrà a presentar la segona temporada del "No pot ser!", que s'estrena aquest diumenge a TV3.

A cadires hi haurà els periodistes Jordi Barbeta, Núria Orriols, Roger Palà i Anna Grau.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut