Dijous, a les 22.35

On és la cultura?, a "Manual de supervivència"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el dotzè capítol de "Manual de supervivència", un manual de tretze capítols pensat per ajudar qualsevol persona vinguda de fora a sobreviure a Catalunya, però, sobretot, pensat perquè els catalans s'entenguin millor ells mateixos

Tothom s'omple la boca de la paraula "cultura", però, què és la cultura catalana realment? En el penúltim capítol d'aquest "Manual de supervivència" per a tothom que vulgui viure a Catalunya, l'Hugo (Mèxic) donarà consells sobre com s'ha d'opinar a la sortida d'una obra de teatre i com es pot quedar sempre bé. El Chris (Regne Unit) intentarà fer tota l'agenda cultural barcelonina en un sol dia i la Julieta (Brasil) intentarà entendre la fascinació catalana pel foc, endinsant-se en un correfoc dels diables de Badalona. Com que la cultura no és única, aquest programa està fet des d'un punt de vista multicultural, en tots els sentits.

El programa

Vuit catalans nous, procedents de diferents llocs del món, del Brasil, de l'Índia, del Quebec, del Regne Unit, del Marroc, del Benín, de Mèxic i d'Alemanya, intentaran entendre aquest lloc curiós que s'anomena Catalunya, on la gent seu cara a cara per parlar pel mòbil, donen cops de bastó a un pobre tronc per Nadal i reben bastonades quan van a votar. Un manual pràctic sobre com cal comportar-se en aquesta societat, que posarà l'espectador davant de la mirada nova d'un grup d'homes i dones, però, sobretot, davant dels seus propis prejudicis.

El programa és un "docushow" pur, amb moltes seccions, un ritme trepidant i l'humor com a element transversal. Cada una de les situacions provocades, dels gags generats, dels monòlegs i de les seccions fixes tenen un mateix objectiu: fer riure i divertir.

"Manual de supervivència" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Batabat.

tv3.cat/manualdesupervivència

facebook.com/manualdesupervivenciatv3

twitter.com/manualtv3

instagram.com/manualdesupervivenciatv3

Anar al contingut