El detectiu Conan
A partir de dissabte 16 de novembre

Nous capítols d'"El detectiu Conan", al canal Super3

A partir de demà dissabte, 16 de novembre, el canal Super3 estrena nous capítols d'"El detectiu Conan". Aquesta sèrie d'animació és una producció japonesa i els episodis nous s'emetran cada dissabte i diumenge a les 20.45.

El canal Super3 estrena nous capítols d'"El detectiu Conan", la sèrie de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan, que es capaç de resoldre una gran quantitat de delictes: serà a partir d'aquest cap de setmana. Així doncs, els súpers podran veure els nous episodis de la sèrie d'animació manga cada dissabte i diumenge, a les 20.45, en què s'emetran dos capítols nous seguits.

Fins ara, aquests episodis inèdits només s'han pogut veure al Japó: el Super3 és el primer canal fora de les fronteres nipones que els emetrà en obert. La sèrie, que va estrenar-se al Super3 l'any 2001, ha tingut sempre una molt bona acceptació per part dels súpers.

A més d'aquests episodis nous, els súpers podran gaudir de més aventures i misteris del jove detectiu. Des del dia 9 i fins el dissabte 30 de novembre, el Super3 estrena quatre pel·lícules ambientades en aquesta famosa sèrie d'animació, que s'emetran els dissabtes a les 15.30 de la tarda.

Sinopsi

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet  el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer funcionar força el cervell, perquè són casos dignes del mateix Sherlok Holmes!

Sinopsi dels primers capítols nous

"L'inspector Takagi fuig emmanillat" (dissabte 16 de novembre, a les 20.45)

L'inspector Takagi trasllada en un cotxe patrulla en Someya, un detingut per haver agredit un cambrer d'un restaurant. Durant el trasllat, en Someya provoca un accident i, després d'una baralla, l'inspector i el detingut, que van emmanillats junts, cauen per un precipici. En Kogoro i en Conan investiguen el cas per localitzar els dos desapareguts i descobrir per què en Someya té tant d'interès a escapar-se de la policia.

"Els tres primers d'arribar (1a part)" (dissabte 16 de novembre, a les 21.05)

En Conan, l'Ai, l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko veuen un nen que fa molta estona que mira l'entrada d'un pis. Quan li pregunten què li passa, els hi respon que acaben d'assassinar una noia. Quan pugen al pis descobreixen la inquilina del pis penjada. Segons el nen, tres homes han entrat i sortit del pis un darrere l'altre poca estona abans. L'inspector Megure i l'agent Takagi s'encarreguen de la investigació del cas. Tot apunta al suïcidi, però en Conan de seguida veu que la cosa no és tan clara com sembla.

"Els tres primers d'arribar (2a part)" (diumenge 17 de novembre, a les 20.45)

En Conan arriba a la conclusió que els tres homes que han entrat al pis de la noia que aparentment s'ha suïcidat es coneixen. També sap que hi ha una connexió entre el testimoni principal del cas, la noia morta i els tres individus. En Conan aporta proves que, efectivament, demostren que es tracta d'un suïcidi. Però el que sorprendrà a tothom és el motiu pel qual la víctima volia inculpar d'assassinat els tres homes.

"El guardaespatlles Kogoro Mouri" (diumenge 17 de novembre, a les 21.05)

La Ryo Haneki, una actriu famosa, contracta en Kogoro Mouri perquè li faci de guardaespatlles, però també vol que faci de detectiu i descobreixi qui la vol matar. En el rodatge, que té lloc en un indret apartat al costat d'un llac, també hi participa una actriu jove, la Reina Sawazaki, amb qui la Ryo no té gaire bona relació. Però, de fet, sembla que la Ryo no té bona relació gairebé amb ningú.

super3.cat

Anar al contingut