Premis

Neus Bonet i Txell Feixas reben els premis que concedeix l'Associació de Dones Periodistes

L'editora de l'informatiu "Catalunya migdia de cap de setmana" de Catalunya Ràdio, Neus Bonet, i la corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a Beirut, Txell Feixas, han rebut la distinció de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya d'aquest any.

Neus Bonet i Txell Feixas, Premis ADPC
Neus Bonet i Txell Feixas, Premis ADPC

L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya ha valorat la labor d'ambdues professionals en favor d'una comunicació no sexista en la tasca que desenvolupen en el seu dia a dia als mitjans de comunicació on treballen.

El VI Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere és per a l'exdegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i editora del "Catalunya migdia cap de setmana" de Catalunya Ràdio, Neus Bonet.

El Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2020 per un periodisme internacional rigorós i per visibilitzar les dones en zones de conflicte és per a la corresponsal a l'Orient Mitjà des de Beirut per TV3 i Catalunya Ràdio, Txell Feixas.

El jurat de la VI edició del Premi Margarita Rivière està format per Marta Corcoy, presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Hugo de Cominges Rivière, fill de Margarita Rivière; Teresa Rubio, periodista; Milagros Pérez Oliva, periodista; Olga Viza, periodista; Josep Cuní, periodista, i Pilar Aymerich, fotògrafa.

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

Anar al contingut