Dijous al matí

Mònica Terribas entrevista Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, el programa parlarà de projectes de futur en l'àmbit digital amb el conseller Jordi Puigneró, que acaba de publicar el llibre "El 5è poder. La República Digital a les teves mans".

A primera hora, a les 7.30, connexió amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, que presenta el llibre "El 5è poder. La República Digital a les teves mans", una història real i personal, de projecte i de futur. Com ell mateix diu: "Una oportunitat única d'imaginar i construir la Catalunya que serà digital i en forma de república, o no serà".

A continuació, pels volts de les 9.05, tertúlia d'actualitat amb Eulàlia Reguant, exdiputada, activista i matemàtica; Ramon Tremosa, professor d'Economia a la UB i eurodiputat del 2009 al 2019; Jordi Cañas, eurodiputat, i Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch. A partir de les 10.10, tertúlia esportiva postderbi Barça-Espanyol amb Carme Lluveras, coach de bàsquet; Ramon Besa, redactor en cap del diari "El País"; Marcos López, periodista d'"El Periódico", i Dani Ballart, entrenador del Mataró femení de waterpolo.

A les 10.35, "Informe econòmic" amb Xavier Sala-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Columbia de Nova York, que analitzarà els avantatges i els inconvenients del teletreball.

L'espai dedicat al cinema i les arts escèniques "El galliner" començarà a les 11.10. Àlex Gorina, crític de cinema i realitzador dels programes "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, entrevistarà Patti Smith, cantant i poeta que acaba de publicar "L'any del mico" (editat en català per Club Editor i en castellà per Lumen). També inclourà les aportacions de Martí Sales, músic i escriptor que ha traduït el llibre al català, i Gay Mercader, promotor musical i amic de Patti Smith. Tot seguit, a les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut