Dimarts al matí

Mònica Terribas entrevista Joaquim Forn, exconseller d'Interior, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" seguirà de prop tota l'actualitat de la jornada, amb especial atenció a la situació de l'exconseller Joaquim Forn, a la presó des de fa 985 dies, i a les conseqüències de la Covid-19 en el sector turístic.

A primera hora, a partir de les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució del coronavirus, com cada dia, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

Tertúlia d'actualitat, cap a les 8.45, amb José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es.

A les 9.15, Mònica Terribas entrevistarà Joaquim Forn, exconseller d'Interior, que està a la presó des de fa 985 dies i condemnat pel Tribunal Suprem a 10 anys i mig pel delicte de sedició.

A partir de les 10.10, arriba el moment del concurs de la Grossa, amb Marta Vives. Anirà seguit, a les 10.15, de la secció "En primera persona del plural", amb testimonis que expliquen en primera persona situacions que afecten o han afectat les seves vides. Aquest dimarts, en format de reportatge sobre el sector turístic, un dels que més ha patit el confinament per la pandèmia de la Covid-19. Concretament, es posa el termòmetre en un hotel de referència de la Costa Brava, a Portaventura, motor econòmic de la Costa Daurada, en  un restaurant amb una estrella Michelin i en una masia d'agroturisme rural. I a les 10.45, el programa parlarà de les Nits de Villa Bugatti, una experiència gastronòmica i musical a Cabrera de Mar, amb Emma Conde, directora musical, i Xavi de la Iglesia, cantant del grup Blaumut, que inaugura el cicle de concerts.

A les 11.10, "Amb xarxa o sense", espai dedicat al món de la tecnologia, amb Albert Murillo, director i presentador del programa de Catalunya Ràdio "Generació digital"; Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació; Genís Roca, soci director de RocaSalvatella.com, i Mariola Dinarès, directora i presentadora del programa de Catalunya Ràdio "Popap". Tot seguit, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut