A partir d'avui

"Més 324" conversa amb escriptores que presenten novetats literàries, amb motiu de la Setmana de les Dones

A partir d'avui, dimarts, a les 22.05, el programa "Més 324" se suma a la Setmana de les Dones amb entrevistes a escriptores que presentaran els seus llibres al programa de Xavier Graset. D'aquesta manera, s'afegeix a l'emissió de continguts especials dels mitjans de la CCMA amb les dones com a protagonistes, sota el lema #SomDones.

Avui, l'espai dedicat als llibres del "Més 324", amb Xavier Graset, tindrà com a convidada Rebecca Solnit per parlar del llibre "Records de la meva inexistència". L'escriptoria, historiadora i activista nord-americana presenta aquest volum de memòries, que aquests dies surt publicat en català per Angle Editorial.

Aquesta és la primera entrevista amb motiu de la Setmana de les Dones que ofereix  l'espai informatiu i d'anàlisi, dirigit i presentat per Xavier Graset. I dijous serà el torn de la jove escriptora Anna Gas, que presenta "El pèndol", Premi Mercè Rodoreda 2020, i de la periodista Magda Gregori, amb el llibre "Salut! La vida amb elles".

La setmana que ve, les dones continuen sent protagonistes de l'apartat literari del "Més 324". Dilluns, la prestigiosa escriptora Maria Barbal presentarà "Tàndem", Premi Josep Pla 2021. Dimarts, Xavier Graset parlarà amb l'escriptora algeriana Kaouther Adimi del seu llibre "Pedres a la butxaca". Dimecres, la novel·lista Maria Lluïsa Amorós presentarà "Els nens de la senyora Zlatin". Dijous, Tània Balló i Gonzalo Berger parlaran de la història oblidada de les milicianes antifeixistes "Les combatents", i  divendres, el programa escoltarà la veu d'Amor Estadella i les seves memòries al llibre "Joana, el Valor de viure".

El programa "Més 324" és un espai de debat que s'emet de dilluns a divendres, de 22.05 a 23.30, al canal 3/24, i que es pot tornar a veure a partir de les 00.00 a TV3.

tv3.cat/mes324
twitter.com/mes_324

Anar al contingut