Dilluns, a les 08.30

Maria Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, a les 08.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà Maria Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, per abordar l'última hora de la situació del turisme a casa nostra i saber com està vivint el teixit empresarial aquest estiu tan atípic. Abans, a les 08.18, conversarà amb Jaume Asens, president de grup d'Unides Podem al Congrés dels Diputats i diputat d'En Comú Podem, per parlar de com valora la situació dels presos independentistes i altres temes de l'actualitat política espanyola

Albert Segura
Albert Segura

A les 07.50, a les "Les veus de la crisi", el programa començarà la setmana parlant amb Miquel Comadevall, músic i representant de l'Orquestra Maravella, per saber el ritme de concerts d'aquest estiu, en comparació amb altres anys.

A partir de les 07.58, "La cançó de l'estiu de…" Miki Núñez

A les 08.18, "Entrevista breu d'actualitat" a Jaume Asens, president de grup d'Unides Podem al Congrés dels Diputats i diputat d'En Comú Podem, per parlar de com valora la situació dels presos independentistes i altres temes de l'actualitat política espanyola.

A partir de les 08.30, "Entrevista del dia" a Maria Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, per abordar l'última hora de la situació del turisme a casa nostra i saber com està vivint el teixit empresarial aquest estiu tan atípic.

Després, a les 08.50, "Entrevista sanitària" al Dr. Antoni Trilla, cap d'epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

A les 09.03, TERTÚLIA. Aquest dilluns analitzaran l'actualitat, en temps de tertúlia, Andreu Pujol Mas, historiador i articulista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid; Sara González, periodista de política de Nació Digital, i Lara Malvesí, periodista i excorresponsal a Brussel·les i als EUA.

A "L'hemeroteca", a les 10.07, recordarà el 2 d'agost del 1980, quan va tenir lloc un atemptat feixista a l'estació de tren de Bolonya, amb 85 morts. Eduard Rubió situarà els oients en el moment dels fets.

A les 10.09, es tractarà el TEMA: FALTEN TRES MESOS PER LES ELECCIONS PRESIDENCIALS DELS EUA. Un cop ja ha començat el compte enrere, en el programa d'aquest dilluns s'aprofitarà per fer una radiografia de la situació amb Víctor Horcasitas, president de l'American Society of Barcelona i director de la revista per expatriats "Barcelona Metropolitan"; Annie Graul, secretària d'organització de Democrats Abroad a Barcelona; Humberto González, historiador i votant de Trump; Gabriel Colomé, professor de Ciència Política de la UAB i fundador del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO).

A les 10.45, "Presents, un homenatge als absents". Amb Carola Solé es continuarà recordant les històries que s'amaguen darrere de la pandèmia. Aquest dilluns parlarà sobre una altra forma de dir adeu.

A partir de les11.08, "Un estiu de merda". El periodista Abraham Orriols li preguntarà a la il·lustradora Flavita Banana quin és el pitjor estiu de la seva vida

Finalment, a les 11.40, "Entrevista i actuació musical" al grup d'animació musical Xiula.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut