L'actriu María Pujalte puja "Al cotxe", amb Eloi Vila.
L'actriu María Pujalte puja "Al cotxe", amb Eloi Vila.
Dilluns, a les 23.00

Marc Bartra i María Pujalte pugen "Al cotxe" amb Eloi Vila en el primer viatge de la temporada

Després de 3 anys i gairebé 300 entrevistes, "Al cotxe!" continua en marxa a TV3 amb Eloi Vila al volant de capítols nous i més convidats per descobrir. Perquè els temps de canvis i d'incertesa són el millor moment per parlar de tot: del que ens preocupa i del que ens il·lusiona.

Dilluns, 14 de setembre, a les 23.00, el futbolista Marc Bartra i l'actriu María Pujalte pujaran "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila, en el primer programa d'aquesta temporada.

Després de l'estrena de la sèrie "Merlí, sapere aude", TV3 emetrà dilluns el capítol 88 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta primera setmana, els protagonistes seran el jugador de futbol Marc Bartra, que actualment juga al Betis, i l'actriu María Pujalte, una de les protagonistes de l'"spin-off" de "Merlí".

 

Marc Bartra: "La pressió que tens quan ets un nen fins a arribar a professional del futbol és molt bèstia. Recordo estar a juvenil i haver-hi més gent a la grada apuntant que animant."

Marc Bartra es va forjar com a jugador al futbol base del Barça i va debutar en el millor equip de la història, amb Xavi Hernández, Iniesta, Piqué, Puyol, Busquets i Messi. Actualment, juga al Betis, però torna sovint al seu poble del Baix Penedès, Sant Jaume dels Domenys, on Eloi Vila el recull.

Durant el trajecte, Bartra parla de la seva família, de l'escola de futbol base que ha muntat amb el seu germà bessó i recorda els seus avis: "El meu avi no em va arribar a veure jugant al Barça i és una espineta que m'ha quedat, perquè ell era molt culer. No hi ha hagut ni un partit que no trepitgés la gespa sense pensar que el meu avi m'estava animant des d'allà alt." També parla d'un dels moments més difícils que ha viscut, l'atemptat que va patir quan jugava al Borussia Dortmund, d'Alemanya.

 

María Pujalte: "El paper de la Bolaño és un regal, perquè jo ja era molt fan de ‘Merlí'"

María Pujalte és María Bolaño, la professora protagonista de la nova sèrie "Merlí. Sapere aude", l'"spin-off" de "Merlí". Famosa per haver interpretat el paper de Mamen a la sèrie "Periodistas" i amb més de 30 anys de carrera en teatre, cine i televisió, assegura que es troba en un moment molt dolç de la seva vida, perquè no li falta la feina i té salut.

Durant el trajecte, explica a l'Eloi com va començar fent teatre amateur a la seva Galícia natal i el suport que sempre va tenir dels seus pares quan va triar ser actriu. María Pujalte ha fet seva la frase que el seu pare sempre els deia a ella i als seus tres germans: "M'és igual el que feu a la vida, però sigueu feliços."

 

"Al cotxe", tres anys en moviment

El programa fa tres anys que s'emet de manera pràcticament ininterrompuda i s'ha consolidat com un espai d'entrevistes imprescindible. I és que el cotxe és un espai quotidià on la gent se sent molt còmoda. Una comoditat amplificada per l'empatia del conductor. "Al cotxe!" s'hi parla, s'hi riu i s'hi canta.

La música hi té un paper important, ja que sovint provoca situacions divertides o evoca nostàlgia. I l'Eloi és un expert en la tria de la banda sonora: amb les cançons, aconsegueix que els convidats viatgin en el temps i recuperin moments que els han marcat la vida. Cada peça musical dispara una emoció, un record vital que ajuda a fer un retrat interessant i profund de les persones que hi pugen.

Aquesta temporada, a més, amb les mesures de seguretat i protecció adients que obliga a prendre la situació actual de pandèmia de la Covid-19. Per això, entre el conductor i el copilot hi haurà instal·lada una mampara de separació. I, a més, el vehicle es desinfectarà un cop acabada cada conversa. 

Tot està a punt per tornar a engegar amb l'equip que pilota el programa, dirigit i presentat per Eloi Vila, Toni Bargalló a la realització, Lluís Mabilon a la producció, i Mònica Huguet i Xavi Abad a la redacció. Així doncs, a partir d'aquesta tardor, com sempre diu l'Eloi, gas!

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut