ESTRENA

"Love me not", amb la participació de TV3, fa l'estrena comercial en sales a la ciutat de Montevideo

El primer territori on s'estrena comercialment la pel·lícula "Love me not", amb participació de TV3, serà Montevideo, el dijous 22 d'agost. El llargmetratge dirigit i produït per Lluís Miñarro, continua viatjant per festivals internacionals: el proper serà el Festival de Taiyuan (Taiwan).
"Love me not"
"Love me not"

"Love me not", amb la participació de TV3, farà dijous l'estrena comercial en sales a la ciutat de Montevideo. El film explica com un exèrcit internacional assigna a un regiment la tasca de custodiar un home misteriós, reclòs en una presó de màxima seguretat enmig del desert. Quan la soldat Salomé, filla del comandant Antipas, és assignada per vigilar el presoner, s'hi obsessiona fins que desencadena conseqüències terribles per a tots dos.

"Love me not" és una coproducció amb l'empresa mexicana Piano Producciones, coneguda pels seus èxits recents i premis a Sundance ("Tiempo compartido") i Canes ("Un couteau dans le coeur", secció oficial) aquest mateix any.

Sinopsi

"Love me not" transcorre en dos períodes, l'any 2006 i l'actualitat. L'acció té lloc en un descampat. Un lloc desèrtic d'un exèrcit estranger del qual no importa gaire la nacionalitat. Com en tot destacament militar hi ha barracons, algun jeep, una carpa, dutxes a l'aire lliure i molta calor. Es mostra un lloc inhòspit on hi ha empresonat l'enemic. Un presoner molt especial que s'hi manté confinat. D'entrada, no se sap qui és, ni què fa. Pertany a una altra ètnia i cultura. Es pot pensar que és un terrorista, o fins i tot un profeta. La pel·lícula es troba en el terreny de l'ambivalència, en què esclatarà la lluita per la raó, la seducció, l'erotisme i la violència. Aquesta és la metàfora per arribar al nus de la qüestió: la repressió genera monstres. El racó fosc de la natura humana s'ha de saber domar.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut