Màrius Serra amb els tres guanyadors.
Màrius Serra amb els tres guanyadors.

L'oient torellonenc Ignasi Álvarez és el guanyador de la Copa Enigmàrius del 2018

La final de la competició s'ha fet aquest matí en una emissió especial del programa "El matí de Catalunya Ràdio" a l'auditori AXA de Barcelona, amb una assistència de 200 persones. En l'edició d'enguany, hi han concursat 4.127 persones.

Ignasi Álvarez, de Torelló (a la foto, entre Màrius Serra i el segon i tercer classificats), ha estat el guanyador de la final de la Copa "Enigmàrius", que es fa dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas. En l'edició d'enguany han participat 4.127 competidors, que han respost de manera correcta algun dels enigmes plantejats des del setembre fins al 14 de desembre.

El segon i tercer classificats de la final, en què han participat 50 finalistes, han estat Gina Tomàs (Barcelona), que va ser la guanyadora de la final del 2017, i Josep Anton Sánchez (Barcelona).

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius, que ha tingut lloc a l'Auditori AXA de Barcelona, ha actuat la banda barcelonina Sidonie, que han interpretat les cançons "Fascinados" i "Feelin' Down".

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 07.54 i fins a les 09.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut