Els matins
"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

L'exdiplomàtic Francesc Vendrell, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'exdiplomàtic Francesc Vendrell perquè aporti la seva mirada i la seva experiència a conflictes actuals com el de Hong Kong o Bolívia, a la situació política de Catalunya i a la conferència contra la crisi climàtica de Madrid.

El futur del planeta, a Madrid
Dilluns s'inaugura la cimera climàtica de l'ONU a Madrid, que reunirà representants de gairebé 200 estats, d'institucions internacionals i d'organitzacions ecologistes. Pere Bosch serà allà i entrevistarà experts i participants en les reunions.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat del dia Milagros Pérez Oliva, Ferran Casas i Jordi Barbeta, amb la incorporació de Juan Soto Ivars, que comentarà les xarxes socials, i David Cirici, que mirarà amb lupa les imatges de la setmana.

Els esports del dilluns
Posarà punt final al programa la tertúlia esportiva, amb el comentari dels resultats de les competicions del cap de setmana, amb Gemma Herrero i Jordi Martí, i una entrevista al ciclista de bicitrial Eloi Palau.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut