L'exatleta paralímpic Rick Hansen, a "Catalunya Experience"

Demà, a les 23.20, arriba l'últim capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme, es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Rick Hansen, Canadà

Rick Hansen és un exatleta paralímpic canadenc que fa anys va fer la volta al món en cadira de rodes. Actualment dirigeix la Rick Hansen Foundation, un organisme que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Amb l'equip del programa, Rick Hansen coneixerà els monjos del monestir de Poblet, que li ensenyaran tots els racons d'aquest edifici gòtic.

A Barcelona, l'exatleta visitarà el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, on es trobarà amb sorpreses molt agradables. A més, descobrirà com es prepara Isidre Esteve per participar en el Dakar.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut