DISSABTE I DIUMENGE

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Avui, també faran una edició post Barça, a les 23.00. 

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades de la 28a jornada de la Lliga de Primera. El Barça rebrà el Mallorca a Montjuic. Els de Xavi jugaran amb un ull posat al partit de la Lliga de Campions del proper dimarts contra el Nàpols però amb l'obligació de seguir sumant punts a la Lliga. 

El Girona rebrà demà a Montilivi l'Osasuna. Els de Míchel necessiten tornar-se a trobar amb la victòria, després d'una ratxa complicada. 

Pel que fa a Segona Divisió, l'Espanyol visitarà el camp de l'Alcorcón. Aquest és un partit important per als de Luis Miguel Ramis que són tercers i no poden deixar escapar punts si no volen patir per tornar a la màxima categoria. 

Avui, Jordi Grau estarà acompanyat per Gerard Autet, Marta Corredera, Joan Verdú i Gerard López; dissabte serà el torn de Gerard Autet, Mireia Vera, Jofre Mateu i Jonatan Soriano. I diumenge, Gerard Autet, Bojan Krkric i Ferran Correas  

#GolaGol3Cat  

esport3.cat  

Anar al contingut