Les eleccions a la presidència del Barça, a TV3 i Esport3

El diumenge 7 de març, els socis i sòcies del FC Barcelona escolliran un president nou. Són tres els aspirants a ocupar la llotja del Camp Nou: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. Tenen la difícil missió de reflotar el club en un dels moments més delicats dels últims anys. TV3 i Esport3 emetran una programació especial des de dilluns, 1 de març, fins a la mateixa jornada electoral per explicar tot el que envolta aquestes eleccions

"Esport Club", cada dia a les 15.30

Amb motiu de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Esport3 recupera per a la graella el programa "Esport Club", conduït per Francesc Sòria. Aquesta temporada, estrena horari, serà a les 15.30, a partir de dilluns, 1 de març. Conserva intacta la seva aposta per la informació poliesportiva i per l'anàlisi, amb col·laboradors nous.

Divendres, 5 de març: el debat

Dos dies abans de les eleccions, divendres, 5 de març, després del "TN vespre", Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa coincidiran en un plató de TV3. Serà amb motiu del debat de candidats, l'últim de la campanya a la presidència del FC Barcelona.

El debat el moderarà Francesc Garriga, acompanyat de Laia Tudel i del periodista Maiol Roger.

La programació d'aquest divendres, 5 de març, es completarà amb l'anàlisi del debat, també amb Francesc Garriga al capdavant, amb Bernat Soler, Ramon Besa, Marta Ramon i Joan Vehils.

El debat es podrà seguir també en un minut a minut especial a la pàgina  esport3.cat/eleccionsbarça i a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #DebatBarçaTV3.

Abans del debat, Esport3 oferirà tota la prèvia en un programa dirigit per Francesc Sòria.

Diumenge 7 de març: jornada electoral

TV3 farà un ampli seguiment de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, a través de tots els seus canals. La programació especial d'Esport3 arrencarà just abans de l'obertura de portes al Camp Nou i el Palau Blaugrana, i s'allargarà fins ben entrada la nit, amb la proclamació del nou president.

TV3 disposarà de diversos punts de directe, tant a l'estadi com a la resta de seus habilitades a Catalunya i Andorra. Al Camp Nou, per exemple, hi haurà un set especial a l'interior del Museu del FC Barcelona, des d'on Xavi Valls i Marta Bosch informaran puntualment de l'evolució de la jornada de votacions i entrevistaran els protagonistes del dia.

Un dels plats forts de la jornada electoral serà minuts abans de les 21.00, quan TV3 desvelarà el resultat del sondeig. L'empresa GfK realitzarà milers d'entrevistes entre els socis del Barça per garantir-ne la màxima fiabilitat. Maria Fernández Vidal mostrarà el sondeig des d'una recreació virtual del Camp Nou.

Les entrevistes del sondeig també inclouran qüestions d'actualitat, que serviran per copsar l'estat d'opinió de la massa social barcelonista. Aquests resultats s'analitzaran al programa especial "E21 Eleccions FCB", que arrencarà a les 21.00 per Esport3 i s'emetrà un simultani a partir de les 23.00 per TV3, que conduiran Xavi Valls i Marta Bosch, des del Camp Nou, i Francesc Garriga des de TV3.

La jornada electoral als mitjans digitals

La jornada electoral se seguirà a l'instant en el mitjans digitals d'Esports, des de l'obertura de les seus de votació, a les 9.00, i fins ben entrada la matinada. En tot moment l'usuari podrà consultar tota la informació a esport3.cat/eleccionsbarça, una pàgina que seguirà al detall unes eleccions a la presidència del FC Barcelona marcades per la Covid.

S'hi podrà trobar el minut a minut del que passi a la jornada amb l'emissió en directe d'una multipantalla amb tots els punts d'interès de la jornada: dades de participació, l'escrutini i el sondeig, en una web creada especialment per a les eleccions del Barça. I també a través dels diferents comptes d'Esport3 de les xarxes socials, amb la difusió de les principals informacions i continguts audiovisuals.

Tot el ressò a les xarxes socials es podrà seguir a través del hashtag #EleccionsBarçaTV3.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut