Cristina Puig
Cristina Puig
DISSABTE, A LES 22.05

Les diputades Elsa Artadi, Marta Vilalta i Maria Sirvent, el periodista Toni Clapés i l'exentrenador del Barça Carles Reixach, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat.

La setmana que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha comparegut davant del Suprem a la vista sobre la seva inhabilitació, "Preguntes freqüents" entrevistarà les diputades Elsa Artadi, de JxC; Marta Vilalta, d'ERC, i Maria Sirvent, de la CUP. Les tres formen part de la negociació d'una resposta conjunta de l'independentisme a la imminent decisió judicial.

El programa comptarà també amb la presència del periodista Toni Clapés i l'exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona Carles Rexach, que explicaran com els està afectant la pandèmia i donaran el seu punt de vista sobre la moció de censura a Josep Maria Bartomeu i sobre el cas Messi.

Aquesta setmana el govern espanyol ha aprovat l'avant projecte de la nova Llei de memòria democràtica. Se'n parlarà amb Joan Pinyol, que lluita per recuperar l'avi del Valle de los Caídos, i amb Ángela Herrera, neta d'un afusellat per les tropes franquistes que ha estat identificat fa  poc.

Les actrius i actors Júlia Bonjoch, Iñaki Mur, Gemma Martinez i Raúl Patiño interpretaran un fragment de "Pegados".

A més, es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i es farà un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta.

Els periodistes convidats al "FAQS" d'aquesta setmana seran Ana Pardo de Vera, Daniel Basteiro, Jordi Barbeta i Marc Toro.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut