L'endemà del casament, a "La Riera"

El dilluns 29 de maig, a les 15.50, en el capítol 1514 de "La Riera", és la nit en què l'Emili i la Mercè han de consumar el seu matrimoni. Cap dels dos, però, està gens il·lusionat. La Maribel torna a la presó per parlar amb el Bruno i els Mossos interroguen l'Ània, sospitosa de l'assassinat del Claudi.

L'Emili aguanta la mentida de la nit de noces, però avui es trasllada a viure amb la Mercè. Se suposa que aquesta nit consumaran el matrimoni. Cap dels dos està gens il·lusionat. Ell va collant la Mercè i va prenent possessió de la casa a poc a poc.

Per altra banda, la família de la Candela se'n torna a Amèrica després de l'enterrament, sense que la Maribel s'hagi atrevit a explicar la veritat. La xef no entén que el Quiroga no faci res per fer justícia i se'n torna a la presó per parlar amb el Bruno.

A més, els Mossos, Rebeca inclosa, interroguen l'Ània en relació amb la pistola que li han trobat al David. Surt a la llum que la noia no va anar a València el dia que van disparar al Claudi, cosa que la converteix en sospitosa. El Lluís està fet un embolic.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut