Mercè Folch realitza i dirigeix "Solidaris" a Catalunya Ràdio
DISSABTE, A LES 22.05

L'art transformador, a "Solidaris"

Dissabte, 10 de desembre, a les 22.05, el programa "Solidaris", amb Mercè Folch, estarà dedicat a les iniciatives culturals pensades per construir un món millor. Tindran protagonisme l'obra teatral "Mare de sucre", que reflexiona sobre el tracte que es dona com a societat a les persones amb diversitat funcional; el Premi Setba; el taller artístic inclusiu L'Art de Viure; el projecte Vozes, que ofereix classes musicals gratuïtes als infants en risc d'exclusió, i el projecte de circ popular de L'Ateneu Popular 9 Barris a Barcelona.

El "Solidaris" de dissabte comptarà amb el testimoni de Clàudia Cedó, directora i dramaturga teatral de "Mare de sucre" i impulsora del projecte Escenaris Especials, així com dels intèrprets a "Mare de sucre" Andrea Álvarez, Marc Buxaderas, Mercè Méndez i Judit Pardàs, 

També hi seran Cristina Sempere, directora de la Fundació Setba, organitzadora del Premi Setba; Daniel Temporal, artista amb discapacitat intel·lectual, guanyador del Premi Setba i participant del taller L'Art de Viure, i Amaia Inchausti, responsable del projecte L'Art de Viure de la Fundació Ampans. 

Pablo González, director d'orquestra, violoncel·lista i fundador del projecte Vozes, l'explicarà a "Solidaris", mentre que Antonio Alcántara, educador social i activista cultural, donarà tots els detalls sobre el projecte de circ popular de L'Ateneu Popular 9 Barris a Barcelona. 

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació cada dissabte, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut