Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.00

L'actor Sergi López, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'actor Sergi López. Serà dos dies després de l'estrena a la Sala Beckett de l'obra "El chico de la última fila", i a dos dies dels Premis Gaudí, en què torna a ser candidat.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat Laia Bonet, Jordi Barbeta, Fernando Carrera i, des de Madrid, Gemma Robles. També s'incorporarà a l'anàlisi el periodista veneçolà Omar Pineda per comentar els últims esdeveniments al seu país.

Pendents dels miners
El programa també seguirà l'evolució del rescat del nen Julen a Totalán, Màlaga, un cop l'equip de miners asturians ha pogut accedir al pou per excavar l'últim tram fins on creuen que es troba.

La inversió en infraestructures
En ple debat sobre la tramitació dels pressupostos generals de l'Estat i els de la Generalitat, el sector de la construcció reclama una aposta decidida per les infraestructures, ja que la inversió avui encara molt lluny de tornar als nivells d'abans de la crisi. Es parlarà d'obra pública amb Joaquim Llansó, president de la Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya

Parelles culturals
Màrius Serra parlarà de l'obra "Qui ets?" i recordarà el poeta Joan Brossa, i Núria Ribó abordarà la cultura "fake" dels Estats Units i la moda de rejovenir virtualment estrelles de Hollywood.

Diversitat sexual a les xarxes i al carrer
Leopolda Olda i Sir Joan explicaran com viuen les diferents opcions sexuals els joves, tant en les xarxes socials com al carrer.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut