De dilluns a dissabte

La Volta al País Basc, a Esport3

Esport3 oferirà un any més els finals d'etapa de la Volta al País Basc, la popular Itzulia, que es disputarà des del dilluns 3 fins el dissabte 8 d'abril. La prova començarà a Vitòria i acabarà a Eibar

Seran sis etapes, totes en línia, amb els habituals recorreguts trencacames de les carreteres del País Basc. La novetat aquest any és que no hi haurà cap contrarellotge i que l'última etapa no s'acabarà al santuari d'Arrate, com era tradicional des de feia molts anys. 

El colombià de l'Ineos Daniel Felipe Martínez, que comptarà amb l'ajuda de corredors com Egan Bernal i Carlos Rodríguez, defensarà la victòria de l'any passat, però tindrà rivals de primeríssima fila, com el vigent vencedor del Tour, Jonas Vingegaard, els germans Adam i Simon Yates, el vencedor de la Volta 2022 Sergio Higuita, el mallorquí de Movistar Enric Mas, el francès David Gaudu, Mikel Landa, Juan Ayuso, Richard Carapaz i molts d'altres. També hi haurà presència catalana, amb David de la Cruz, Joel Nicolau, Edu Prades i Pau Miquel. 

Esport3 oferirà els finals d'etapa, cada dia, a partir de les 15.30, amb els comentaris d'Arcadi Alibés i l'anàlisi tècnica de l'ex ciclista Àngel Edo. 

esport3.cat

Anar al contingut