"La vampira de Barcelona", una coproducció de TV3, i "No mataràs", amb participació de TV3, a Sitges 2020

Avui s'han anunciat algunes de les produccions que formaran part de la 53a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es desenvoluparà del 8 al 18 d'octubre en un format híbrid entre presencial i virtual. TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials del certamen.

La coproducció "La vampira de Barcelona" i "No mataràs", amb la participació de TV3, formen part d'aquesta nova edició del festival que presentarà una selecció dels millors títols del fantàstic actual. "Malnazidos" inaugurarà un Sitges 2020 que celebrarà el centenari d''El gabinete del doctor Caligari".

El cinema català serà molt present a Sitges 2020. El Festival comptarà amb l'estrena de "No mataràs", de David Victori, amb la participació de TV3, un thriller protagonitzat per Mario Casas, que dona vida a un personatge que es trobarà contra les cordes.

La Barcelona de principis del segle XX és l'escenari de la coproducció de TV3 "La vampira de Barcelona", un terrorífic drama basat en fets reals que dirigeix Lluís Danés i compta amb un ampli repartiment d'actors catalans com Nora Navas, Sergi López, Francesc Orella, Pablo Derqui, Bruna Cusí, Roger Casamajor o Núria Prims.

Precisament una producció catalana, "Malnazidos", una pel·lícula d'acció zombi dirigida conjuntament per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro, serà l'encarregada de la inauguració d'aquest 53a edició. El film adapta la novel·la de Manuel Martín Ferreras, ambientada en la Guerra Civil Espanyola.

"La vampira de Barcelona"

"La vampira de Barcelona", una producció de Brutal Media i Filmax en coproducció amb TV3, tindrà la seva estrena mundial en la 53a edició del Festival de Cinema de Sitges, on competirà en la secció oficial del certamen al mes d'octubre. La primera versió cinematogràfica de la mítica història de la vampira del Raval, que va commocionar el país a principis del segle XX, està dirigida per Lluís Danés, amb guió de Maria Jaén, vestuari de Mercè Paloma i fotografia de Josep Maria Civit.

Sinopsi

A la Barcelona de principis del segle XX, hi conviuen dues ciutats: una de burgesa i modernista, i l'altra de sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una família rica, commociona el país, i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com "la vampira del Raval". El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens, dels quals s'acusa la vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

"No mataràs"

"No mataràs", el segon llargmetratge del cineasta manresà David Victori, també serà present en la nova edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Aquest thriller, que compta amb la participació de TV3, està protagonitzat per Mario Casas i la debutant Milena Smit.

Sinopsi

En Dani és un jove que ha dedicat els últims anys de la seva vida a cuidar exclusivament del seu pare malalt. Després de la mort del pare, en Dani decideix reprendre la seva vida. I és justament llavors que, un cop decideix complir un dels seus somnis i emprendre un llarg viatge, coneix la Mila. Ella és una noia enigmàtica, tan inquietant i sensual com inestable, i convertirà la seva vida en un autèntic malson. Les conseqüències d'aquesta trobada portaran en Dani fins a situacions extremes, fins al punt de plantejar-se coses que no s'hauria pogut imaginar mai.

"No mataràs" és una producció de Filmax amb la participació de Movistar, TVE i TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut