"La tarda" fa un especial dels 30 anys del Festival Temporada Alta

"La tarda de Catalunya Ràdio" fa un especial des de Girona dedicat als 30 anys del Temporada Alta

Aquest dimecres, "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, es trasllada a Girona per celebrar els 30 anys del Festival Temporada Alta.

A les 16.00, conversaran amb Salvador Sunyer, director del Temporada Alta, mentre comenten algunes de les propostes teatrals, i també amb Maria Rovira, redactora dels Serveis Informatius de la delegació de Girona de Catalunya Ràdio. Per l'obra "Final de la partida" parlaran amb el director Sergi Belbel i els actors Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

I per comentar "El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc'" entrevistaran l'actor Pere Arquillué.  Per "Ofèlia" parlaran amb el director i dramaturg Àlex Rigola. També es comentarà "Els àngels no tenen fills", amb una entrevista a la dramaturga i directora Clàudia Ced. A més es posarà el focus en "L'habitació 11", on es troba la vergonya.

Tot el programa tindrà referents gironins com ara Guillem Sànchez Marín, que parlarà de la crònica negra local. I "El concurs de la Carod" comptarà amb el públic del Teatre Municipal de Girona, que podrà participar en un concurs de proves sobre diversos temes i dificultats.

"La tarda de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de 15.00 a 19.00.

 

catradio.cat/latardacatradio

facebook/tardacatradio

twitter/tardacatradio

instagram/tardacatradio

spotify/tardacatradio

youtube/tardacatradio

Anar al contingut