DIMARTS, A PARTIR DE LES 8.30

La sotsdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la sotsdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, que explicarà les mesures previstes per prevenir un rebrot de Covid a la tardor, inclosa l'ampliació de la vacunació de la grip.

Lídia Heredia entrevistarà també el portaveu del sindicat de Mossos SAP-Fepol, Toni Castejón, i el codirector d'Irídia, Andrés García Berrio, l'endemà de la presentació de l'auditoria externa per l'actuació dels Mossos durant les protestes postsentència.

A la tertúlia d'actualitat, hi participaran Montserrat Nebrera i Antonio Baños. I s'hi afegirà l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars, per parlar de la polèmica sobre la proposta de canviar el nom dels Conguitos.

El programa connectarà amb Sabadell i Mollet, on estan citats a declarar els detinguts de l'operació Judes.

Josep Maria Flores, el guionista del documental "L'amenaça incandescent", que s'emet al "Sense ficció" d'aquest dimarts i que parla dels incendis anomenats "de sisena generació", exposarà el perill que un incendi així es produeixi a Catalunya.

I, com cada dimarts, el programa acabarà amb la selecció de notícies de Sergi Pàmies.

 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut