Els matins
"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

La situació dels metges d'atenció primària, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el director gerent de l'Institut Català de la Salut, Josep Maria Argimon, quan fa un any de la vaga de metges a primària. El programa també es desplaçarà a un CAP per veure si ha baixat la sobrecàrrega de feina i preguntarà a un portaveu del Sindicat de Metges de Catalunya si ha millorat la situació dels facultatius.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat del dia Montserrat Nebrera, Josep-Lluís Carod-Rovira i Arturo Puente, amb especial atenció al resultat de la consulta d'ERC als militants que s'ha fet aquest dilluns i que es comentarà amb la secretària general adjunta i portaveu de la formació, Marta Vilalta.

La veu del poble kurd
Lídia Heredia també conversarà amb Amina Hussein, la veu del poble kurd, que ha anat relatant a través de Twitter l'ofensiva turca al nord de Síria i ha aprofitat la xarxa per denunciar amb fotos i vídeos el que està passant al seu país.

Promoció de les notícies sensacionalistes
L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explicarà com la funció Discover de Google promou els titulars més sensacionalistes o, fins i tot, que són mentida.

Es busquen tastadors de marihuana
L'augment del consum de carn artificial o carn vegetal i l'oferta de feina per a tastadors de marihuana amb un sou de 2.600 euros al mes, entre les notícies que portarà Sergi Pàmies a la seva secció.

10 anys sense Rubianes
I el programa acabarà recordant Pepe Rubianes, amb motiu de la publicació de "Rubianes, solamente", deu anys després de la seva mort. Al plató hi haurà l'il·lustrador del llibre, Miguel Gallardo, i la germana de l'humorista, Carmen Rubianes.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut