Una imatge de la sèrie italiana "El Paradís de les Senyores", que torna a l'estiu a TV3.
Una imatge de la sèrie italiana "El Paradís de les Senyores", que torna a l'estiu a TV3.
Dilluns, a les 15.40

La sèrie italiana "El Paradís de les Senyores" torna les sobretaules d'estiu a TV3

Dilluns, 24 de juliol, a partir de les 15.40, TV3 torna a apostar per les històries de la sèrie italiana "El Paradís de les Senyores" per a les sobretaules d'estiu. Els capítols nous corresponen a la quarta temporada, que arriba de dilluns a divendres, després dels bons resultats d'audiència obtinguts fins ara. Cada dia, s'emetran tres episodis que parlaran dels amors, les esperances i les decepcions en els primers grans magatzems per a senyores de Milà entre els anys 50 i 60. 

La sèrie "El Paradís de les Senyores" és una coproducció de Rai Fiction i Aurora TV, inspirada en una obra de l'escriptor Émile Zola, que comença a meitat dels anys cinquanta a Milà, quan Itàlia ja ha superat la postguerra i s'està obrint a la modernitat. Aquest moment de canvis socials i econòmics, en els comportaments i les formes de vida dels italians, queda reflectit en la història d'un gran magatzem. El seu propietari ha portat d'Amèrica la idea que la bellesa en el vestir ha de ser assequible per a tothom, en aquell moment i en la societat de Milà, que es considera moderna i d'avantguarda. En aquest microcosmos del magatzem, es podran veure les històries personals de tots els qui en formen part.  

Els episodis nous que s'emetran aquest estiu reprendran el fil de la sèrie, amb el capítol 221, en què la Gabriella torna de París per fer de dissenyadora al Paradís de les Senyores. El Luciano i la Silvia han cuidat la Margherita, mentre la Nicoletta i el Cesare feien el viatge de nuvis. El Vittorio i la Marta preparen el seu casament amb una gran intervenció de l'Adelaide en els preparatius. A casa dels Amato, esperen l'arribada del Rocco, un nebot de l'Agnese que vindrà a viure amb ella i el Salvatore a Milà. El Riccardo continua desolat per haver perdut la Nicoletta i va controlant com està la seva filla mig d'amagat. 

 

Tres estius amb més de 3 milions d'espectadors a la televisió i 4 milions de reproduccions a les plataformes digitals 

Aquest és el quart estiu que "El Paradís de les Senyores" torna a TV3, després dels bons resultats d'audiència obtinguts amb l'emissió de les primeres temporades. L'estiu del 2020 va tancar l'emissió de les dues primeres havent liderat la franja d'emissió cada dia, amb una audiència acumulada de tota la sèrie de 2.324.000 espectadors. L'estiu del 2021, en què es van emetre capítols de la tercera temporada, es va tancar amb una mitjana més alta, liderant la franja amb comoditat i obtenint una audiència acumulada de 2.392.000 persones.  

L'estiu del 2022, la sèrie va tornar a liderar l'emissió durant tot l'estiu, amb una audiència mitjana de 169.000 espectadors i una quota del 14,3%, i amb un total de 2.045.000 espectadors d'audiència acumulada. Durant els tres estius en què s'ha emès, "El Paradís de les Senyores" ha estat seguida per un total de 3.379.000 persones, que hi han connectat almenys un minut. 

L'audiència digital del 2020, amb un milió de reproduccions a la carta, durant el període d'emissió va ser molt alta, i la de l'estiu del 2021 encara va millorar els resultats, amb 1,4 milions de reproduccions en total. El 2022, amb una mitjana setmanal de 35.000 usuaris únics que van fer 163.300 reproduccions en directe i a la carta, va augmentar el total de reproduccions: 1,6 milions, la xifra més alta de les tres temporades, que en total sumen més de 4,1 milions de reproduccions 

 

#ParadísSenyoresTV3 

Anar al contingut