Dissabte, a les 14.00

La seguretat, a "Obrint plaça"

Dissabte, 17 d'agost, a les 14.00, TV3 emetrà un altre episodi d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, que cada dissabte acosta el món dels castells al públic. En l'episodi d'aquest dissabte, la qüestió d'àmbit universal i molt present al món casteller de què parlarà el programa és la seguretat.

Dissabte al migdia, el programa d'actualitat castellera de TV3 "Obrint plaça" tractarà la qüestió de la seguretat des de diversos angles que portaran l'espectador a descobrir a fons aquest aspecte fonamental del fet casteller. El programa parlarà de les mesures que cal prendre a l'hora d'assajar i d'actuar, amb el metge de la Coordinadora de Colles Castelleres i membre de la colla Marrecs de Salt, Daniel Castillo. Amb l'alpinista Ferran Latorre, el programa compartirà una jornada d'escalada i parlarà de com cal tenir clares les mesures de seguretat i quins riscos es poden assumir per assolir l'objectiu. Els dos presentadors es proposaran fer una activitat que no admet cap mena d'error de seguretat: el pònting.

"Obrint plaça" s'emetrà cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, els diumenges de les sis diades més importants, TV3 oferirà un resum de les actuacions, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3/obrintplaca/

Sant Joan Despí, 16 d'agost del 2019

Anar al contingut