La producció "Tierra firme", amb participació de TV3, al Festival de Cinema Europeu de Sevilla

"Tierra firme", dirigida per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzada per Oona Chaplin, Natalia Tena i David Verdaguer, serà la pel·lícula inaugural del Festival de Cinema Europa de Sevilla, que se celebrarà del 3 a l'11 de novembre.

"Tierra firme", el film de Carlos Marqués-Marcet, director de "10.000 km", serà la pel·lícula inaugural de la 14a edició del Festival de Cinema Europeu de Sevilla que comença demà.

"Tierra firme" és una producció de Lastor Media, en coproducció amb VennerFilm Productions i La Panda Productions. I amb la participació de TV3, TVE i l'ajuda d'ICAA, d'ICEC i de Media Creative Europe.

Sinopsi

La vida en un vaixell al Regent's Canal de Londres pot ser complicada. L'Eva, una professora de salsa de 35 anys, vol ser mare. La Kat, que gaudeix dels seus 30 anys i d'una vida despreocupada, no vol perdre l'Eva. El Roger, un vell amic que arriba a la ciutat per celebrar l'aniversari de la parella, descobreix, per sorpresa seva, que la paternitat pot ser el repte que buscava. I la Germaine, la mare de l'Eva, no pensa que el pla dels tres joves pugui funcionar.

És possible viure l'amor, la família i la vida de formes tan diferents i, malgrat tot, continuar units?

Crèdits

Eva: Oona Chaplin

Kat: Natalia Tena

Roger: David Verdaguer

Germaine: Geraldine Chaplin

Jinx: Lara Rossi

tv3.cat/coproduccions