La presentadora Juliana Canet travessarà "El llindar"

La presentadora Juliana Canet travessa "El llindar", el nou podcast de Catalunya Ràdio

La presentadora dels programes "XL" i "Tot són problemes", Juliana Canet, protagonitza el nou capítol del podcast "El llindar", un espai on els entrevistats queden atrapats en una mena d'escape room auditiu, en una situació que els fa perdre el control. El programa dirigit per Toni de la Torre i narrat per Jordi Boixaderas, té convidats com Carlos Cuevas, Peyu, Tomàs Fuentes, Joel Joan o Carla Simón, entre altres

Juliana Canet, presentadora dels programes "XL" de Catalunya Ràdio i "Tot són problemes" de TV3, i actual col·laboradora de "La tarda d'estiu", travessarà el llindar de la realitat i descobrirà que una aplicació que ha instal·lat al seu mòbil li provocarà el pitjor dels seus malsons. Què està passant? 

"El llindar" és un podcast que es podria considerar d'alt risc, ja que els entrevistats es tapen els ulls amb un antifaç i es deixen guiar només per la veu de l'actor Jordi Boixaderas amb qui travessaran el llindar a una altra realitat.  

Inicialment, la història s'assemblarà a la vida de l'entrevistat, però, a poc a poc, s'anirà allunyant per entrar en territoris inquietants, per quedar atrapat en una situació que el farà reaccionar de manera inesperada, fins i tot per a ell mateix. També interactuarà amb personatges interpretats per actors, sent una experiència molt immersiva. 

Els convidats s'enfaden, passen por, se senten increpats, tenen la sensació d'estar tancats, s'emocionen, ploren. Quan la història acaba, es poden treure l'antifaç i veure on són. És aleshores, quan encara no ha tingut temps de recuperar-se, que comença una entrevista amb el director del programa, Toni de la Torre, on es reflexiona sobre les decisions que han pres en la història. Toni de la Torre és crític de sèries i col·laborador d'"El matí de Catalunya Ràdio". Alguns dels entrevistats que ja han passat pel programa han dit de l'experiència: 

 "És una bestialitat.", Peyu

 "Et sents engabiat. Dius coses que no volies dir", Carlos Cuevas

 "Quina plorera! És molt angoixant", Diana Gómez 

Algunes de les qüestions que han sorgit amb els entrevistats tenen a veure amb les pressions socials, l'obsessió per la perfecció, els rols de parella, l'enveja professional, la manca de coherència amb un mateix, l'envelliment, els discursos populistes, la manca de temps, el culte al cos, o si es prioritza el benestar individual en comptes del bé de la majoria. Dimarts vinent es publicarà l'últim episodi amb la directora de cinema Carla Simón, a qui se li ofereix una solució per un dels problemes que més l'angoixa, poder tenir temps per arribar a tot i a tot arreu. 

Fitxa tècnica i artística 

Direcció i guió: Toni de la Torre 

Narració: Jordi Boixaderas 

Producció sonora: Road Audio 

Producció: Sònia Deulofeu i Sara Llovet 

Càsting: Jordi Domènech 

Repartiment (per ordre d'aparició): Ferran Audí, Òscar Muñoz, Pep Ribas, Sara Arnau, Vicent Ortega, Ramon Canals, Pau López, Laia Vidal, Roger Vidal, Montse Miralles, Esther Cort, Jaume Ulled, Maria Casellas, Toni Astigarraga, Domènec Farell, Gemma Ibáñez, Miquel Roldán, Eloi Orte, Joel Cererols, Vanessa Segura, Mireia Cererols, Àngel del Río, Èric Palau, Jordi Domènech, Eva Calpe i Irene Miras. 

Amb la participació especial de: Héctor Claramunt, Roger Escapa i Albert Segura. 

 

#ElLlindarCatRàdio 

 

Anar al contingut