La pell, el nostre òrgan més gran, a "Dins el cos humà"

Demà dimecres, a les 23.00, el 33 emetrà el segon capítol de la sèrie documental de la BBC "Dins el cos humà". L'episodi d'aquesta setmana, "Com sobreviviu", fa un recorregut per l'òrgan més gran de l'ésser humà: la pell

El desenvolupament del cervell humà i la seva complexitat, les funcions dels òrgans més rellevants, la importància de l'aparell locomotor, el funcionament del sistema immunològic... "Dins el cos humà" mostra una història profundament personal; la història de com els nostres cossos, únics i extraordinaris, ens fan qui som. Des de la cèl·lula més minúscula fins a les extenses xarxes de vasos sanguinis, "Dins el cos humà" fa una meravellosa trajectòria i un curós repàs pel nostre sorprenent organisme.

Amb l'ús d'imatges en 3D que permeten generar escenes visuals dinàmiques i de màxim realisme, cada episodi comença dins el microcosmos de diferents éssers humans. Les càmeres més avançades tecnològicament permeten captar seqüències de vídeo a super-slow motion que revelen processos i elements de nosaltres mateixos dels quals som totalment inconscients. "Dins el cos humà" mostra com i quines diferents parts de la nostra anatomia han anat evolucionant al llarg dels anys. Com hem aconseguit convertir-nos en els animals més exitosos i evolucionats del planeta?

"Com sobreviviu", demà, a les 23.00

El simple fet d'existir sembla el més senzill del món, però, en canvi, és allò més complicat que qualsevol humà fa al llarg de la seva vida. "Com sobreviviu", el segon capítol de la sèrie documental de la BBC, fa un viatge extraordinari a través dels vasos sanguinis i del mateix cor.

A més, es podrà veure el laberint que formen els intestins i es recorrerà l'òrgan més gran dels humans: la pell. Un viatge fantàstic per la màquina de supervivència més extraordinària de la Terra.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut