Dijous, a les 23.35

La fama amb Amaia, Flavita Banana i Caitlin Moran, a "Quan arribin els marcians"

Demà, a les 23.35, TV3 emetrà un altre capítol de "Quan arribin els marcians", el programa cultural en forma de càpsula del temps que s'envia a l'espai amb l'esperança que un dia algú la trobi i entengui els humans. La manera com ha afectat la fama els processos creatius d'Amaia, Flavita Banana o Caitlin Moran i l'actor Bruno Oro, protagonistes d'un nou capítol marcià

Els humans necessiten que se'ls reconegui allò que fan bé. Els ajuda a creure en ells mateixos i a tirar endavant. Però què passa quan els ulls que els miren es multipliquen i els judicis també? Com afecta la fama els processos creatius? Els marcians parlen amb Amaia Romero, que, amb 19 anys, va guanyar "Operación Triunfo". El seu camí estava marcat, però, contra tot pronòstic, s'ha saltat el guió de la fama prefabricada: ha trigat un any i mig a treure el seu primer disc, "Pero no pasa nada", i en directe l'acompanya una banda formada per músics de l'escena independent catalana, com Núria Graham i Miquel Sospedra. Flavita Banana és una de les humoristes gràfiques més reconegudes i seguides del nostre país. El 2017 va tenir depressió i explica als marcians com la pressió acumulada per la seva projecció pública va ser-ne un dels detonants. I pujaran a una limusina per parlar amb l'escriptora anglesa supervendes Caitlin Moran sobre la seva última novel·la "Cómo ser famosa".

Els humans no poden viure sense cobertura: la que els comunica amb el món a través dels mòbils i la cobertura emocional de l'amor, per no sentir-se encara més sols i abandonats en aquest racó de la galàxia. De tot això, en parla, amb molt d'humor i amor, al costat de Clara Segura, Bruno Oro, en una comèdia que es pot veure aquests dies al Teatre Romea de Barcelona. Bruno Oro, un humà polifacètic que, abduït, se sent molt identificat amb els marcians.

Per acabar el programa, la secció "Cap de setmana a la Terra" fa un seguit de propostes culturals perquè, si els marcians aterren avui mateix, puguin triar. Aquesta setmana, les propostes són les següents: Buchbinder interpreta Beethoven a L'Auditori de Barcelona; "After the Party", al SAT! Sant Andreu Teatre, a Barcelona; ANIMAC, a diversos espais de Lleida, i  "Amy (and the Orphans)", a la Sala Versus Glòries, a Barcelona.

"Quan arribin els marcians" és un planeta en si mateix, un lloc des d'on tothom es pregunta per què passen les coses que passen i la gent fa el que fa. I n'estem convençuts: la cultura està a tot arreu.

tv3.cat/marcians

twitter.com/marciansTV3

instagram.com/marciansTV3

facebook.com/marciansTV3

Anar al contingut