L'Ali, un dels protagonistes de "La meva terra"
DIUMENGE, A LES 21.55

La diversitat cultural a través dels ulls de nois i noies que viuen arreu del món, a "La meva terra", la nova sèrie documental del 33

Diumenge, a les 21.55, el 33 estrena "La meva terra", una sèrie documental que visita diversos indrets del món a través dels ulls i les paraules de nois i noies que hi viuen. Cada episodi és una mostra de la riquesa i la diversitat de cultures que hi ha en aquest planeta.

Al capítol 1, la meva terra dels Emirats Àrabs Units, Ras al-Khaimah

L'Ali té 11 anys i viu als Emirats Àrabs Units, al cor de la península Aràbiga. La seva vida està molt marcada per la religió i les tradicions. Durant l'episodi, acompanyem l'Ali a l'escola, a resar a la mesquita i al desert, amb els camells de la seva família. L'Ali també mostra la cosa que més li agrada fer: anar amb el seu pare al desert a entrenar un falcó.

Al capítol 2, la meva terra amazònica a l'Equador

En aquest episodi, en Jonathan ensenya com és la vida quotidiana d'un noi de tretze anys que viu en un poblet de l'Amazònia que hi ha a l'Equador. El riu i la selva ho són tot per a la seva comunitat: la font d'aigua, d'aliment i de medecines. En Jonathan parla de llegendes i tradicions quítxues i d'un aliment que a alguns pot semblar estrany però que ell assegura que és deliciós.

"La meva terra"

Aquesta sèrie documentals visita uns quants llocs d'arreu del món a través dels ulls i les paraules de nois i noies que hi viuen. Ells ensenyen com és la vida que fan, quines obligacions tenen, què fan per divertir-se i com és el poble, l'escola i l'entorn que tenen. A més, presenten els amics i la família, i la gent que els transmet els valors i els costums de la seva cultura.

Els protagonistes dels quinze episodis ensenyen com és el seu món a l'Equador, Islàndia, el Líban, el Marroc, els Emirats Àrabs Units, el desert d'Atacama, Nova Caledònia, Ladakh, el Senegal, el Canadà, Togo, les illes Robinson Crusoe, la Guaiana Francesa o Vanuatu. Cada lloc que es visita és una mostra de la riquesa i la diversitat de cultures que hi ha en aquest planeta.

tv3.cat/33

Anar al contingut