La Vampira de Barcelona
"La vampira de Barcelona", de Lluís Danés, opta a 14 premis Gaudí (ACN/Filmax)

La coproducció de TV3 "La vampira de Barcelona", premi als millors efectes especials al Grimmfest de Manchester

"La vampira de Barcelona", un thriller d'època de Brutal Media i Filmax en coproducció amb TV3, ha aconseguit el premi als millors efectes especials en el Grimmfest, el Manchester's International Festival of Fantastic Film. Una edició de Pasqua, el Grimmfest Easter Horror Nights, que s'ha celebrat de l'1 al 5 d'abril de manera virtual.

El llargmetratge "La Vampira de Barcelona", dirigit per Lluís Danés i protagonitzat per Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López i Francesc Orella, suma un nou premi després de ser la triomfadora dels XIII Premis Gaudí amb cinc reconeixements i de recollir el Gran Premi del públic de la 53 edició del Festival Internacional de cinema de Sitges.

El Grimmfest és un festival de cinema de gènere veritablement independent, compromès i dedicat a compartir grans pel·lícules tant de cineastes nous com consolidats del món del cinema de gènere. Un festival orgullós d'estrenar el millor de les noves pel·lícules de terror, de culte, fantasia extrema i ciència-ficció. En el seu 13è any, el Grimmfest continua atraient una gran comunitat de fans de cinema, premsa i convidats a Manchester (Regne Unit) i recentment va ser nomenat un dels millors festivals de gènere del món per la revista MovieMaker.

Sinopsi

En la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una de burgesa i modernista, i una altra de sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una família rica, commociona el país, i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com "La Vampira del Raval". El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens, dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut