Aina Clotet i Marcel Borràs protagonitzen la sèrie "Això no és Suècia" (3Cat)
Aina Clotet i Marcel Borràs protagonitzen la sèrie "Això no és Suècia" (3Cat)

La coproducció de 3Cat "Això no és Suècia inaugurarà la secció oficial de Canneseries

La sèrie "Això no és Suècia", coproduïda per 3Cat, serà l'encarregada d'inaugurar, el 6 d'abril, la secció oficial del Canneseries, que se celebrarà del 5 al 10 d'abril. Només 8 sèries d'entre 600 de tot el món entren en competició.

La sèrie que ha estat reconeguda anteriorment amb el premi PRIX EUROPA a la millor sèrie de ficció de televisió de 2023, per part del Parlament Europeu; tindrà la seva première internacional en el prestigiós certamen francès. Es projectaran els dos primers episodis de la sèrie que es pot trobar completa a la plataforma 3Cat. 

Des del festival han destacat que "amb un repartiment meravellós i un equilibri perfecte entre les emocions i la vergonya aliena, era impossible no seleccionar ‘Això no és Suècia'. Una joia agredolça que un no es pot perdre!" 

La comèdia dramàtica narra la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els seus fills dels perills de la vida. Creada per Valentina Viso, Dani González i Aina Clotet, i codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, la sèrie consta de 8 capítols de 40 minuts, amb presència de les llengües catalana, castellana, anglesa i sueca. 

Una producció de Nanouk Films, Funicular Films i Anagram Sweden (Suècia), coproduïda per 3Cat, RTVE i STV en coproducció amb NDR (Alemanya) i YLE (Finlàndia), amb el suport de l'ICEC (desenvolupament i sèries), i de Creative Europa MEDIA i amb la participació de CreASGR. 

Anar al contingut