Vicenç Prados
Vicenç Prados
Dissabte i diumenge

La Copa de les Nacions femenina d'handbol, a Esport3

La Federació Catalana d'handbol, l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat organitzen la XIII Copa de les Nacions Femenina d'Handbol a Sant Cugat del Vallès, seu on se celebrarà el campionat el proper cap de setmana, i es podrà seguir per Esport3

El PAV3 de la Rambla del Celler ha estat l'escenari del tret de sortida del torneig internacional que disputaran les Seleccions absolutes femenines de la Gran Bretanya, Euskadi, Galícia i Catalunya, a partir d'aquest dissabte.

L'objectiu de la Federació Catalana d'handbol és que aquest torneig ha de servir d'impuls per fer créixer, encara més, l'handbol dels equips femenins. El millor estarà concentrat aquí el proper dissabte i diumenge.

A més, Catalunya es va quedar amb la mel als llavis l'any passat, en perdre la final davant Euskadi.

Serà un cap de setmana molt especial per Sant Cugat del Vallès i per l'Handbol Sant Cugat, un dels organitzadors d'aquest torneig, ja que en la història del club aquest és l'esdeveniment d'handbol amb equips femenins més important que ha organitzat.

Dissabte, a les 13.00, Esport3 transmetrà el partit entre les seleccions de Catalunya i la Gran Bretanya. A la tarda, Galícia i Euskadi jugaran l'altra semifinal. Diumenge, a les 11.00, Esport3 emetrà el partit per al 3r i 4t lloc i a les 13.00 la gran final.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de l'entrenadora i actualment preparadora física de la selecció espanyola absoluta femenina, Maria Cadens.

­esport3.cat

Anar al contingut