La consellera de Justícia, Ester Capella, parla de la situació de confinament dels presos catalans a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a partir de les 8.15, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà en línia la consellera de Justícia, Ester Capella, per parlar de la denegació del permís de confinament domiciliari als presos independentistes. Serà després de continuar el seguiment sobre l'evolució de la pandèmia, com cada dia a primera hora del matí, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

Després de l'entrevista a la consellera de Justícia, el programa parlarà amb Mireia Català, portaveu de l'Associació Catalana de Llars d'Infants, que denuncia l'abandonament dels governs català i espanyol als centres educatius de 0 a 3 anys en l'actual situació d'excepcionalitat que estem vivint.

A les 8.40 es farà l'habitual roda amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i, tot seguit, s'oferirà una taula d'anàlisi, on es parlarà de l'acompanyament a la mort i el dol i de les pautes que segueixen hospitals i professionals sanitaris per prendre decisions sobre la vida i la mort. Hi participaran Begoña Elizalde, psicòloga especialista en dol i pèrdues; Begoña Roman, professora d'Ètica Aplicada de la UB, membre del Comitè de Bioètica de Catalunya i presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya, i el doctor Ferran Nonell, metge internista de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, president del Comitè d'Ètica Assistencial i responsable de l'atenció pal·liativa del seu hospital. 

A partir de les 10.08, connexions amb Txell Feixas, des de Beirut, i Sergi Mulero, des de Londres, per saber l'evolució del coronavirus en aquests països. A les 10.20, l'espai "I visca la terra", amb Miquel Ortega, descobrirà els efectes positius que el confinament té sobre el medi ambient, i a les 10.45, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina.

A "Deixa que soni", a les 11.30, amb Miqui Puig i Blai Marsé, entrevista a Albert Costa, del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, un dels impulsors de la campanya #JoEmQuedoSenseFeina, i a Roger Escapa, que avançarà els continguts d'"El suplement".

A més, com cada dia, el programa connectarà en directe amb la roda de premsa  del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat i acabarà amb la secció "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut