"La casa de l'esperança", amb Jessica Chastain
"La casa de l'esperança", amb Jessica Chastain
Dimecres, a les 22.05

"La casa de l'esperança", a "La gran pel·lícula", ara, els dimecres

"La gran pel·lícula" passa als dimecres, a les 22.05, i deixa el seu espai de divendres a les gales d'"Eufòria". La primera pel·lícula en aquest nou dia serà "La casa de l'esperança", una història situada a l'inici de la Segona Guerra Mundial, a Varsòvia, protagonitzada per Jessica Chastain i Daniel Brühl i dirigida per Niki Caro.

Varsòvia. La Segona Guerra Mundial està a punt de començar. Jan Zabinski i la seva dona, Antonina, són els encarregats del zoo de la ciutat, una illa de pau i verdor. Amb el seu fill Rys, els Zabinski són una família feliç que es dedica en cos i ànima a cuidar els animals.

L'arribada dels nazis a Polònia capgira del tot el funcionament del zoo i l'estabilitat de la família. Comença aleshores una perillosa missió, ja que el matrimoni decideix col·laborar amb la resistència clandestina polonesa per rescatar centenars de jueus i amagar-los al zoo. Sota l'atenta mirada de Lutz Heck, el zoòleg en cap de Hitler i nou director del zoològic, el matrimoni arriscarà la vida per salvar els seus compatriotes jueus. Basada en una història real.

Direcció: Niki Caro
Guió: Angela Workman. Novel·la: Diane Ackerman
Producció: Coproducció Estats Units-Regne Unit-República Txeca; Scion Films, Czech Anglo Productions, LD Entertainment
Any: 2017
Durada: 124 minuts
Fotografia: Andrij Parekh
Música: Harry Gregson-Williams
Intèrprets: Jessica Chastain, Daniel Brühl, Johan Heldenbergh, Iddo Goldberg, Shira Haas, Michael McElhatton, Goran Kostic, Anna Rust, Marian Mitas, Jakub Koudela, Slavko Sobin, Daniel Sidon, Val Maloku, Efrat Dor, Daniel Ratimorsky, Yaz Canli

tv3.cat/ficcioicinema 

Anar al contingut