Dissabte, a les 13.45

La bagenca Sara Roy al top 1 del "Zona zàping"

Demà, dissabte, a les 13.45, abans del "TN migdia", la cantant bagenca Sara Roy estrenarà al top 1 la seva última cançó, que és "Una cançó d'amor", però no un amor convencional, sinó un himne a l'amor propi.

Aquest estiu, el "Zona zàping" compta amb la col·laboració de dos streamers catalans, coneguts per la seva trajectòria en canals a YouTube o Instagram, on tenen milers de seguidors creant contingut en català. Pol Gise i Laura Grau es converteixen en els presentadors oficiosos del programa, i es capbussen en el món del "No te la fotis", en les imatges que envien els seguidors del programa, i faran un esforç per reinterpretar les situacions que hi apareixen, posant l'atenció on pocs s'haurien fixat i analitzant alguns vídeos des d'un vessant de vegades surrealista, però sempre amb la intenció de provocar un somriure.  

A més, el programa ha fet una selecció de les millors imatges, els vídeos més divertits i els més virals apareguts a "Zona zàping" aquest any. Tot, regat, com sempre, amb un seguit d'ensopegades i patacades d'arreu del món. 

Anar al contingut