DIUMENGE

La 45a edició de la Zurich Marató de Barcelona,  a TV3 

Diumenge, a partir de les 8.00 i fins a les 11.30, TV3 emetrà en directe la Zurich Marató de Barcelona que aquest any estrena nou circuit. 

La gran novetat d'aquest any és l'estrena d'un nou circuit, amb ubicacions diferents tant per a la sortida com per a l'arribada. El recorregut dels 42 km i 195 metres començarà al Passeig de Gràcia, a tocar de la Plaça de Catalunya, i després de passar per llocs emblemàtics com la Casa Batlló, la Sagrada Família, la Universitat, el monument a Colom, el Parc de la Ciutadella o el Port Olímpic, s'acabarà a l'Arc de Triomf.Al marge de l'aspecte turístic, els corredors també es trobaran un circuit més pla, que en teoria pot repercutir positivament en les marques. 

Com sempre, els atletes africans seran els favorits.  L'etíop Abebe Negewo, que té una marca de 2:04:51, serà en teoria el principal candidat a la victòria, mentre que, en categoria femenina, la més ràpida a priori és Degitu Azimeraw, també etíop, que acredita un registre de 2:17:58. 

La participació d'atletes populars ha pujat fins els 20.000 corredors, acostant-se als nivells d'abans de la pandèmia. 

Els comentaris de la transmissió seran d'Arcadi Alibés, amb Ruth Gumbau a la zona d'entrevistes, i dos analistes de primer nivell, el periodista especialitzat en atletisme Sergio Heredia i la maratoniana bagenca Meritxell Soler, que participarà en els Jocs Olímpics de París, després d'haver fet la tercera millor marca espanyola de la història. 

esport3.cat 

Anar al contingut