Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

Joan Guix, exsecretari de Salut Pública, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició "Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. Un any després dels primers casos diagnosticats de Covid a Catalunya, entrevistarà el que llavors era secretari de Salut Pública, Joan Guix.

La CUP i les negociacions

A "Els matins" parlarà també amb Dolors Sabater, per saber quines decisions prendrà la CUP de cara a les negociacions per formar govern, després del consell nacional de la formació d'aquest cap de setmana.

Al carrer, per la pandèmia

Gairebé la meitat de les persones sense sostre que ha atès l'Ajuntament de Barcelona els darrers mesos no dormien al carrer abans de la pandèmia. Se'n parlarà amb el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, Salvador Maneu.

La mirada britànica

Se sabrà què en pensa John Carlin de les últimes novetats que afecten la família reial britànica, com les entrevistes que tenen programades tant la reina com el príncep Harry per la setmana que ve.

L'aparador d'internet

L'economista Fernando Trias de Bes i el director de relacions corporatives de la Cambra de Comerç, Xavier Ricart, explicaran l'aposta que ha fet el comerç per internet, obligat per les restriccions per la Covid, i les mancances que encara hi ha.

La taula d'"Els matins"

Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas compartiran la taula del programa per analitzar l'actualitat. I Albert Om obrirà la seva agenda per veure quins esdeveniments té marcats aquesta setmana.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut