«Jo també em quedo a casa», la nova proposta de ficció de TV3 per a les tardes de confinament

Demà, dimecres 1 d'abril, a les 16.25, TV3 estrena «Jo també em quedo a casa», una producció de YuMagic Produccions per a Televisió de Catalunya. La sèrie, que consta de 10 capítols de 15 minuts, s'emetrà de dilluns a divendres, i és una tragicomèdia de format innovador que s'adapta a la situació de confinament excepcional en què ens trobem i en què tots els personatges es comuniquen entre ells utilitzant exclusivament les xarxes socials.

Amb aquesta nova proposta, TV3 aposta per un format de sèrie innovador que estrenarà un capítol cada tarda de dilluns a divendres simultàniament a TV3 i a les plataformes digitals de la cadena (TV3alacarta, YouTube i Instagram). L'espectador podrà gaudir-ne a través de qualsevol pantalla, sigui la del televisor, la del mòbil, l'ordinador o la tauleta.

Sinopsi

Amb una pandèmia galopant, ningú no pot sortir al carrer. Això ha deixat en Muç i la Marina confinats a la mateixa casa tot i ser exparella. Per no haver de conviure han decidit aïllar-se en zones separades.

El confinament també ha fet que els seus amics Sara i Riqui, una parella que fa molt poc temps que surten, hagin d'estar separats sense poder-se veure. Gràcies a les xarxes socials es podran comunicar entre ells i també amb altres persones. Tot plegat farà que el seu dia a dia sigui una muntanya russa emocional, sense sortir de casa.

Els personatges

Muç (Sergi Cervera)

A en Muç tot li surt malament. Es pensa que té coronavirus a causa del seu caràcter hipocondríac i, a més, està confinat amb la seva exparella, la Marina. Tot i la ruptura, però, encara l'estima i intentarà aprofitar la situació per recuperar la relació de parella.

Marina (Mar Ulldemolins)

La Marina, impulsiva i caòtica, està confinada amb el seu ex, en Muç, i, tot i que han aconseguit no haver-se de veure físicament, la seva situació és complicada ja que manté una relació a distància amb en Larry, un amic d'en Muç.

Sara (Mariona Ribas)

La Sara, sempre organitzada i independent, està embarassada d'un home que no forma part de la seva vida i fa poc que ha començat una relació amb en Riqui. Viu aquesta situació sentimental amb dubtes i reserves i el confinament li permetrà agafar la distància que necessiten per aclarir el que sent per ell.

Riqui (Dafnis Balduz)

En Riqui és un noi optimista i sensible que va quedar confinat a casa dels seus pares quan els havia anat a visitar. És el millor amic d'en Muç i, tot i que fa molt poc temps que surt amb la Sara, té clar que és la dona de la seva vida. Està disposat a implicar-se al màxim en la relació i apostar per tot el que poden construir junts, tot i que ara hagin d'estar separats.

Robert (Jordi Cadellans)

En Robert és terapeuta de parelles. Amb el confinament fa sessions online a la Marina i en Muç, encara que ara siguin exparella, i intenta ajudar-los en la nova relació que tenen ara.

Larry (Peter Vives)

En Larry, carismàtic i encantador, viu a Escòcia. És amic d'en Muç des de fa molts anys. Havia iniciat una relació amb la Marina just abans del confinament i ara la mantenen de forma secreta a través d'internet. En Muç no en sap res.

Gal·la i Martí (Diana Roig i Bernat Mestre)

La Gal·la i en Martí comparteixen pis i són dos "influencers" amb molts seguidors. Estan plens de vitalitat, optimisme, bon rotllo i energia. Amb els seus vídeos a les xarxes intenten ajudar i animar tots els seus seguidors amb cançons i rutines d'exercicis per fer que el confinament sigui més fàcil per a tothom.

Crèdits

Idea i direcció: Sergi Cervera

Producció i realització: Dídac Cervera i Paula Jordan

Argument i guió: Sergi Cervera i Blanca Bardagil

Realització, fotografia i estètica: Paula Jordan i Dídac Cervera

Producció: Paula Jordan i Dídac Cervera

Producció Executiva: Paula Jordan, Dídac Cervera i Sergi Cervera

Cap de producció: Patrícia Ulldemolins

Postproducció: Adrià Cadena

Motion Graphics: Ismael González

Música: Gerard Sesse

Veus: Diana Roig, Bernat Mestre i Gerard Sesé

Lletres: Blanca Bardagil i Gerard Sesé

 

"Jo també em quedo a casa" s'emet de dilluns a divendres a les 16.25.

tv3.cat

#AcasaTV3

 

Anar al contingut