Dissabte, a les 21.55

Investidura o eleccions, l'11S i la dissidència política, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig. Carola Rackete, la capitana del Sea Watch 3; l'eurodiputat i fundador de Podem, Miguel Urbán; el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, i el músic Pau Riba seran algunes de les veus que passaran pel programa.

A poques hores de la nova ronda del contactes de Felip VI, Cristina Puig entrevistarà l'eurodiputat i fundador de Podem, Miguel Urbán, per tractar de saber si hi haurà investidura o repetició electoral.

També s'analitzarà l'actualitat política de la setmana amb especial atenció a la Diada de l'11 de Setembre amb una conversa entre el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, i la periodista Pilar Rahola.

Cristina Puig també conversarà amb Carola Rackete, la capitana del Sea Watch 3, recentment guardonada amb la Medalla d'Or del Parlament de Catalunya i sobre qui encara pesa l'amenaça de presó pels seus rescats al Mediterrani.

"Preguntes freqüents" també es preguntarà com afronta l'Estat la dissidència política. Ho farà amb Andrés García Berrio, advocat i membre d'Irídia, centre per la defensa de Drets Humans i amb el diputat d'EH Bildu al Congrés, Oskar Matute, el mateix dia de la manifestació a Bilbao contra el judici que dilluns comença a l'Audiència Nacional als advocats dels presos d'ETA.

El músic Pau Riba vindrà al "FAQS" a celebrar els 50 anys del seu llegendari disc "Dioptria", considerat el millor de la història del rock i cançó en català. Parlarà del disc i en Pau Riba també cantarà en directe.

Seuran a les cadires els periodistes Patricia López, Miquel Ramos, Gemma Liñán i Laura Fàbregas. I, a més, es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut