iCat emet 7 concerts en directe des del Mercat de Música Viva de Vic

iCat emet els directes d'Els Catarres, Els Amics de les Arts, Joan Miquel Oliver, Obeses i Nyandú, entre altres, divendres i dissabte, 14 i 15 de setembre. Els programes de Catalunya Ràdio "El matí de Catalunya Ràdio" i "Popap" fan avui connexions amb MMVV.

L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio i el 33 són mitjans oficials del Mercat de Música Viva de Vic.

L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio es trasllada aquest cap de setmana a Vic per oferir una programació especial del Mercat de Música Viva, amb l'emissió de set concerts i un programa "Independents" especial, el divendres 14, a les 19.00, amb Josep Martín, que parlarà amb els protagonistes del Mercat i farà una radiografia de l'edició d'enguany, amb la vista posada en la celebració del seu 30è aniversari. A partir de les 20.00 arribaran els concerts de Guillamino, que estrena disc gravat al monestir de Poblet; Joan Miquel Oliver, que també presentarà àlbum nou, i tancaran la nit Els Amics de les Arts.

Dissabte, 15, arribaran més concerts en directe a partir de les 21.45. Serà una nit de talent local que començarà amb Nyandú, que estrenarà en directe el seu tercer disc, i Paula Valls i la seva personal mescla de folk americà i músiques negres. La nit de dissabte des de Vic seguirà amb Obeses, el grup de culte més difícil d'etiquetar, i, per últim, final de festa amb el contundent directe d'Els Catarres.

 

El MMVV a Catalunya Ràdio

Avui, divendres, a partir de les 11.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", la secció "Deixa que soni" amb Roger Escapa i Blai Marsé, que serà a Vic, farà entrevistes a Pau Guillamet 'Guillamino', que presenta el nou disc "Fra Júpiter", i al grup Nyandú, que presenta el disc "Fernando Rogelio Estévez".

El programa "Popap", amb Mariola Dinarès, tancarà la setmana amb l'espai de música amb Joan Arenyes i connexió amb Josep Martín, del programa "Independnets" d'iCat, des de Vic.

 

Els concerts d'iCat

Divendres, 14 de setembre

19.00 Especial "Independents"

20.00 Guillamino

20.45 Joan Miquel Oliver

21.45 Els Amics de les Arts

 

Dissabte, 15 de setembre

21.45 Nyandú

22.45 Paula Valls

23.15 Obeses

00.15 Els Catarres

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

Anar al contingut