Dilluns, a les 21.55

"Globus sonda" convida l'actriu Aina Clotet a sobrevolar la plana de Vic

Dilluns 26 d'agost, a les 21.55, el programa conduït per Francesc Mauri i Candela Figueras oferirà en aquest cinquè capítol una entrevista a l'actriu Aina Clotet.

Sense gairebé ni proposar-s'ho, als 12 anys debutava a "Estació d'Enllaç", després va venir el "Cor de la ciutat", i, a partir d'aquí, Aina Clotet no ha deixat de créixer i enriquir-se fins a convertir-se en una de les actrius amb més talent del panorama català. Ha estrenat fa poc dues pel·lícules: "La filla d'algú" i "7 raons per fugir". El millor lloc per parlar de tot plegat és en un globus, conversant amb Francesc Mauri i sobrevolant Vic. A baix, també hi ha molt talent, Candela Figueras i una altra gran actriu; per saber de qui es tracta, s'ha de veure el programa.

Globus sonda

Dirigit per Joan Domènech, el programa convida l'espectador a fer un viatge únic per diferents zones de Catalunya. El globus vola per sobre dels núvols i per zones concretes del país des d'un lloc privilegiat. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic o Esterri d'Àneu són algunes de les zones per on vola Francesc Mauri amb el convidat del programa.

En cada capítol de "Globus sonda" hi ha dos convidats: un, el protagonista del programa, que fa el vol amb Francesc Mauri, i un altre, un personatge que, amb Candela Figueras, és al cotxe de seguiment, seguint des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge fa preguntes i parla del convidat principal del programa. Hi ha un factor sorpresa que es revela quan s'aterra: tots dos personatges es descobreixen gaudint d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que han sobrevolat mentre comenten l'experiència.

El format de "Globus sonda" permet que l'espectador conegui el personatge convidat, que descobreixi el territori des de l'aire, anècdotes curioses i les peculiaritats del món dels globus aerostàtics. A més, tots els viatges en globus acaben amb un esmorzar en què es tasten productes km 0 de la zona per la qual s'ha volat durant el programa.

"Globus sonda" és una producció de TV3 en col·laboració amb Boxcom. El programa s'emet els dilluns a les 21.55.

tv3.cat/globus-sonda
Anar al contingut