Èxit del "Concert iCat amb La Marató" de Koers & Friends

El primer "Concert iCat amb La Marató", amb la banda lleidatana de reggae Koers acompanyats dels seus amics Els Catarres, Gertrudis, Doctor Prats, Suu i Porto Bello, ha omplert de públic l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

A les 12.00 ha arrencat el "Concert iCat amb La Marató", amb què iCat s'ha sumat per primera vegada a La Marató i que ha reunit a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona la banda lleidatana de reggae Koers amb el format únic Koers & Friends, especial per a l'ocasió, amb els seus amics Els Catarres, Gertrudis, Doctor Prats, Suu i Porto Bello.

Roger Carandell i Juliana Canet, conductors del programa "Adolescents iCat", han presentat del concert. Des dels programes "El suplement", amb Roger Escapa, i "La Marató", amb Gemma Nierga i Ramon Gener, han connectat amb l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, des d'on Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, ha destacat que "aquest concert ha vingut per quedar-se. És una manera d'apropar els seguidors d'iCat a La Marató"

Des del concert, que iCat ha transmet en directe, s'ha fet també una actualització del marcador de La Marató.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut