Dijous, a les 22.05

Esquerra es desmelena a Polònia

Aquest dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pere Aragonès (Jordi Soriano), Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas), Sergi Sabrià (David Marcé) i Laura Vilagrà (Lara Díez) es desmelenen a ritme de Twisted Sisters amb la seva versió de "We're not gonna take it" per tal que Pedro Sánchez (Pep Plaza) se'ls prengui seriosament.

Mentrestant, a la seu del PP, Núñez-Feijóo (Queco Novell), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i Martínez Almeida (Albert Mèlich) busquen una nova estratègia perquè Feijóo no torni a contradir-se en les compareixences.

A més, un matemàtic (David Marcé) intentarà desxifrar el problema de l'amnistia, una complicada equació entre Sánchez, Puigdemont, un jutge i la mateixa llei.

En una nova entrega del "Sense ficció" descobrirà els mètodes arqueològics del jutge García-Castellón (Cesc Casanovas) per desenterrar proves prehistòriques que li permetin encausar independentistes.

Aquesta setmana també torna "Crims". Carles Porta (Fermí Fernández) analitzarà l'estafa provocada pel joc del Barça en els últims partits: una estratègia que consisteix a il·lusionar l'afició amb una possible victòria per, finalment, acabar perdent els partits.

I també, el Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) munten un camp de golf a casa seva per poder gastar tota l'aigua que vulguin davant les restriccions de la sequera.

I finalment, el programa pujarà al cel amb Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé), on felicitaran l'Eugenio (Pep Plaza) per la victòria als premis Goya.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut