Dissabte, a les 23.40

Especial VOC - Premis i mostra d'audiovisual en català, a "Curtcircuit 33"

Dissabte, a les 23.40, "Curtcircuit 33", presentat per Luís Salgado, oferirà amb una retrospectiva de curtmetratges guardonats en les últimes edicions del VOC, la mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana.

VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d'estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

VOC - acrònim de Versió Original en Català - també és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que ha tingut lloc a diverses poblacions i de forma simultània del 6 de febrer a l'1 de març del 2020.

Lluís Salgado presentarà els següents curtmetratges:

LES BONES NENES – Clara Roquet – 17'00" – Catalunya – 2016 – Ficció

Els pares de la Júlia i la Paula sempre han criat cavalls. Les nenes van passar la infància jugant juntes dins l'estable, però l'adolescència ha dinamitat la seva relació. La violència de l'edat adulta s'obre pas destrossant tot allò que troba. Remou l'amor, la ràbia, el sexe i, ferotge com mai, deixa un cavall borni.

CUNETES – Pau Teixidor – 18'00" – Catalunya – 2017 – Ficció

Durant la Guerra Civil Espanyola, una família de pagesos ha de fer front a l'amenaça feixista. Cansats de parar l'altra galta, prendran una decisió inesperada.

L'ESCARABAT AL FINAL DEL CARRER – Joan Vives – 19'00" – Catalunya – 2017 – Ficció

L'Amadeo és una bona persona. Viu en un poble tranquil de València i, des que va morir la seva dona, es dedica en cos i ànima a tenir cura del seu sogre discapacitat, el senyor Agustín. A causa d'això, passa bastant desapercebut entre la gent. Un bon dia, Lolín, la mare de la peixatera, tindrà una premonició en decapitar una anguila: a l'Amadeo li queden set dies de vida. Aquest fet desencadenarà una sèrie d'esdeveniments que canviaran la seva vida completament.

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut