Kílian Sebrià.
Kílian Sebrià.
Demà, 27 de juny, a les 21.00

Especial informatiu "Catalunya vespre", en directe des de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

Demà, 27 de juny, a les 21.00, l'informatiu nocturn "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià, s'emetrà en directe des de l'Espai Endesa de Barcelona amb motiu de l'acte de lliurement dels Premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català 2019.

Kílian Sebrià conduirà demà l'emissió de "Catalunya vespre", a partir de les 21.00, des de l'acte d'entrega dels premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català 2019, que organitza l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Tant la primera hora informativa com la tertúlia del programa s'emetran en directe des de l'Espai Endesa a Barcelona, durant l'acte d'entrega dels guardons.

"Catalunya vespre" entrevistarà la directora de la revista "Sàpiens", premi a la millor publicació revista, Claudia Pujol.

Kílian Sebrià també conversarà amb el director del "Diari de Sabadell", premi a la millor publicació premsa, Marc Basté.

Pel set de "Catalunya vespre" a l'Espai Endesa, també hi passaran els directors de Catalunya Ràdio i TV3, Saül Gordillo i Vicent Sanchis, reconeguts amb el Premi Comunicació per "la denuncia de la repressió i per la defensa dels mitjans públics".

El programa farà tertúlia per analitzar l'actualitat i, en concret, l'estat de salut de les publicacions periòdiques en català amb els periodistes Sara González i Joan Serra i l'historiador Andreu Pujol-Mas.

"Catalunya vespre" s'emet de dilluns a divendres de 21.00 a 23.00, a Catalunya Ràdio.

catradio.cat/catalunyavespre

facebook.com/catalunyavespre

twitter.com/catalunyavespre

 

Anar al contingut