Laura Rosel
Laura Rosel
DISSABTE, A LES 21.55

Entrevista al responsable d'importar les urnes de l'1-O, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a partir de les 21.55, una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. El programa començarà amb una entrevista exclusiva amb en "Lluís", responsable de dissenyar, fabricar, importar i fer entrar a Catalunya les urnes de l'1-O.

Després de l'entrevista al responsable d'importar les urnes de l'1-O, Laura Rosel també conversarà Juan Manuel Bustamante, "Nahuel", un activista que s'ha passat 16 mesos en presó preventiva acusat d'organització terrorista, però al final ha quedat absolt.

I també entrevistarà Williy Toledo i el seu advocat, Endika Zulueta. L'actor va ser detingut la setmana passada, per negar-se a declarar per una suposada ofensa religiosa. A més, es conversarà amb la magistrada Victoria Rosell, i amb ella se sabrà el testimoni de la salvadorenya María Teresa Rivera, la primera exiliada política per haver avortat.

A les cadires, hi haurà els periodistes Neus Tomàs, Jonathan Martínez, Gemma Liñán i Israel García-Juez, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats.

I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

El programa comptarà amb les actuacions de Caïm Riba.

 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut